Cellfood bantu merawat gastrik

 

Gastrik dan penawarnya – CELLFOOD bantu merawat gastrik

Sejak 6 bulan yang lepas aku selalu rasa mual dan muntah-muntah… selalu kembung perut, kerap sendawa dan adakalanya pening kepala akibat gastrik. Ianya menggangu aktiviti seharian aku. Macam macam ubat dah aku cuba untuk hilangkan gastrik… dari ubat yang dijual dikedai-kedai hingga klinik kerajaan dan klinik swasta tapi semuanya tak tak jalan.

Dah macam-macam supplement yang hangat di pasaran telah aku cuba. Namun satu pun tidak berkesan. Dek kerana nak mencari penawar terbaik untuk penyakit gastrik, cari di internet dan terjumpa produk CELLFOOD ni dan bila baca testimoni, kussss semangat! Menaikkan nafsu untuk membeli sekotak dengan harga RM655 dapat 4 botol.

Tapi kesannya memang significant and excellent. Boleh aku katakan pembelian yang tak sia-sia. Belum habis guna sebotol gastrik dah tak ada. Pening kepala dan loya-loya yang menggangu selama ini dah tak menghantui diri aku. Bukan itu sahaja, CELLFOOD ni aku gunakan juga untuk anak-anak aku masa mereka demam, alhamdulillah panas badannya cepat turun. Tak perlu pergi klinik.

Kini aku nekad, dah tak mau lagi minum serbuk yang pelik-pelik tu. Aku cuma amalkan cellfood waktu bangun tidur sebanyak 8 titis setiap kali. Sesiapa yg nak cuba, boleh buat pembelian diblog ini and lihatlah betapa amazingnya cellfood ini.

Tagged , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *