CELLFOOD PENAWAR KANSER PAYUDARA

kanser payudaraKesibukan bekerja keras mencari wang ringgit setiap hari untuk membiayai pendidikan anak-anak di seberang laut menjadikan saya selalu keletihan dan rasa hidup tertekan. Akibatnya secara tidak sedari saya telah mengabaikan penjagaan kesihatan diri hinggalah suatu hari iaitu pada bulan Jun 2000 bahagian dada saya rasa sakit dan gatal. Untuk mengetahui apa yang terjadi, saya pergi ke Hospital Besar Kuala Lumpur dan menjalani pemeriksaan kesihatan. Saya merasa sungguh terkejut dan hampir tidak percaya bila doctor memberitahu saya telah terkena penyakit KANSER PAYUDARA dan sudah memasuki peringkat ketiga.

Pada ketika itu saya berasa sangat sedih dan menyesal kerana tidak mementingkan penjagaan kesihatan diri sehingga diserang penyakit yang boleh membawa maut ini. Walaupun demikian saya tidak boleh berputus asa dan menyerahkan kepada takdir semata-mata untuk menentukannya. Saya perlu melakukan sesuatu untuk menyelamatkan nyawa saya yang amat berharga. Akhirnya setelah berbincang dengan semua ahli keluarga saya bersetuju untuk menjalani rawatan kimoterapi serta elektro terapi memandangkan penyakit saya ini sudah parah.

Berita sedih ini akhirnya sampai kepada anak saudara saya yang bekerja sebagai doktor di Amerika Syarikat. Tanpa membuang masa beliau terus mengirimkan kepada saya sebotol cellfood yang menurutnya mampu melawan dan mematikan sel-sel kanser.

Kebetulan seorang rakan telah mengajak saya untuk menghadiri satu seminar mengenai kepentingan oksigen untuk kesihatan manusia. Saya berasa sangat hairan bila ditunjukkan produk yang mereka bawa kerana ianya sama dengan yang dikirimkan oleh anak saudara saya gunakan ketika itu. Di dalam seminar itu juga telah diterangkan dengan lebih terperinci bagaimana oksigen boleh membunuh sel-sel kanser. Mulai hari itu keyakinan saya terhadap cellfood semakin tinggi dan harapan untuk saya pulih ada besar.

Sepanjang tempoh terapi saya telah minum cellfood di antara 50 hingga 100 titik setiap hari. Saya benar-benar dapat merasakan ia membantu mengurangkan kesan sampingan dari rawatan terapi yang saya hadapi berbanding dengan rakan-rakan yang senasib dengan saya yang sedang menjalani rawatan di hospital ketika itu. Rambut saya tidak gugur, tenaga di dalam badan tidak berkurangan malah selepas terapi yang ke-4 saya telah pergi melancong ke Australia dan mampu berjalan jauh di sana untuk membeli belah.

Akhirnya sekali selepas setahun melawan penyakit ini saya telah mendapat khabar gembira dan disambut dengan linangan air mata bila doktor yang selalu melakukan pemeriksaan terhadap saya memberitahu penyakit yang saya hadapi selama ini telah sembuh sepenuhnya. Ketika itu saya menarik nafas lega dan berasa seperti dilahirkan semula.

Pada masa sekarang saya dapat menjalani kehidupan yang normal dan sangat yakin dengan kemampuan cellfood untuk menyelesaikan banyak masalah kesihatan.

Ex-breast cancer patient : Kelly Low, KL

Tagged , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *