Testimoni

barah payudara

barah payudara

Zazali B AripinSaya telah mengidap kencing manis selama empat lima tahun. Pada satu hari, kaki saya terkena dawai pancing ikan. Kaki saya bengkak, daging dikeliling luka telah dibuang. Saya amat kecewa apabila doktor memberitahu bahawa kaki saya perlu dipotong. Isteri saya tidak membenarkan kaki dipotong dan saya terus keluar dari hospital untuk mencari alternatif lain untuk mengubati kaki saya. Suatu hari, seorang kawan yang bernama Abbas memperkenalkan Cellfood kepada saya. Saya mengambil Cellfood 8 titis 3 kali sehari.

Saya juga sembur Cellfood pada luka di kaki. Selepas mengguna Cellfood, banyak nanah dan darah mengalir keluar daripada luka. Bengkak di kaki menjadi kurang. Selepas 5 bulan, kaki saya sembuh. Saya amat bersyukur kerana sekarang saya boleh bangun, boleh berjalan dan bermain badminton. Sebelum ini, kaki saya adalah berwarna hitam dan tidak boleh berjalan dan tidak boleh bekerja langsung. Saya amat berterima kasih kepada Cellfood kerana telah menyelamatkan saya.

Nama: Zazali B Aripin
Umur: 42
Jantina: Lelaki
Masalah Kesihatan: Kencing Manis

line

Farah mengidap penyakit sakit saraf kira-kira 6 bulan selepas dilahirkan. Badannya lembik, tidak boleh bergerak, tidak boleh bercakap dan tidak boleh berjalan. En. Abd Halim memperkenalkan Cellfood kepada bapanya. Farah mula mengambil Cellfood 2 titis 3 kali sehari. Cellfood juga disapukan pada lelangit dan sendi. Bapanya mula memperlihatkan perubahan pada hari pertama Farah mengambil Cellfood. Selepas 5 bulan, Farah mula boleh berjalan, boleh bangun sendiri dan bercakap dengan jelas. Ini amat memeranjatkan bapanya dan terasa amat gembira melihat perkembangan baik yang berlaku pada anaknya selepas mengambil Cellfood.

Nama: Farah Izzah Bt Lutfi
Umur: 2
Jantina: Perempuan
Masalah Kesihatan: Sakit Saraf

line

testimoni-CELLFOOD Rohaila Bt. OsmanSaya mula mengidap penyakit lelah sejak berumur 5 tahun lagi. Dengan ada penyakit ini, aktiviti harian saya amat terbatas. Jika bekerja dengan terlalu penat atau melakukan aktiviti yang agresif, saya akan mengalami lelah. Apabila lelah berlaku, saya akan berpeluh, susah bernafas dan jantung berdegup dengan cepat. Saya perlu menggunakan ‘inhaler’ semasa lelah berlaku. Jika keadaan sangat serius, saya perlu dihantar ke hospital dengan cepat. Disebabkan kerap menggunakan ‘inhaler’, ia membawa kesan sampingan seperti penat dan jantung berdegup dengan cepat. Suatu hari, Pn Noriah memperkenalkan Cellfood kepada saya. Saya mula mengambil Cellfood 8 titis 3 kali sehari. Saya juga sembur 50 titis Cellfood di bahagian dada, muka dan belakang badan. Setelah menggunakan Cellfood, saya berasa segar, lebih bersemangat dan lelah tidak berulang.

Nama: Rohaila Bt Osman
Umur: 20
Jantina: Perempuan
Masalah Kesihatan: Lelah

line

zalehaSaya mengalami kesukaran membuang air kencing dan sakit di bahagian rahim. Doktor telah sahkan bahawa terdapat ketumbuhan yang bersaiz 4.8mm di bahagian rahim saya. Doktor menasihatkan supaya melakukan pembedahan untuk membuang ketumbuhan itu. Saya enggan menjalani pembedahan pembuangan itu dan berikthiar untuk mencuba alternatif lain. Saya bernasib baik kerana Pn Noriah memperkenalkan Cellfood kepada saya. Saya mula mengambil Cellfood dengan 10 titis 3 kali sehari. Selepas mengambil Cellfood, bahagian rahim saya bertambah sakit. Saya teruskan pengambilan Cellfood dan meningkatkan Cellfood kepada 15 titis 3 kali sehari. Hari demi hari, kesakitan di rahim menjadi kurang.

Semasa membuang air kencing tidak berasa sakit lagi. Sebelum mengambil Cellfood, kedatangan haid adalah sedikit dan selama 3 hari sahaja. Selepas mengambil Cellfood, haid saya datang dengan banyak dan berwarna hitam seperti cincau. Selepas 25 hari mengambil Cellfood, saya menjalani pemeriksaan rahim. Saya amat gembira bahawa ketumbuhan di bahagian rahim menjadi kecil iaitu 2.2mm. Doktor berkata bahawa tidak perlu menjalani pembedahan lagi.

Nama: Zaleha Bt Yusof
Umur: 41
Jantina: Perempuan
Masalah Kesihatan: Barah Rahim

line

Saya mengidap penyakit kencing manis selama 30 tahun. Banyak ubat dan produk kesihatan telah saya cuba tetapi tidak terdapat satu yang berkesan. Pada suatu hari, tapak kaki saya terkena paku dan luka itu tidak dapat sembuh. Doktor berkata kaki itu perlu dipotong. Saya bertegas supaya tidak melakukan pembedahan pada kaki.

Saya amat sedih kerana selama 3 tahun saya tidak boleh berjalan, hanya duduk di rumah dengan kaki yang sakit. Saya bersyukur kerana seorang kawan telah mengesyorkan Cellfood kepada saya. Saya ambil Cellfood 8 titis 3 kali sehari dan sembur Cellfood pada luka di kaki. Hampir sebulan, kaki saya sembuh dengan sempurna dan sekarang saya sudah boleh berjalan ke sana sini.

Selain penyakit kencing manis, saya menjalani pemeriksaan dan didapati terdapat ketumbuhan pada pangkal rahim. Doktor nasihatkan saya supaya menjalankan pembedahan di Hospital Johor. Saya enggan menjalani pembedahan itu dan menggunakan Cellfood. Saya amat berterima kasih kepada Cellfood kerana ketumbuhan di rahim telah hilang.

Nama: Rubiah Bt Mohammad
Umur: 53
Masalah Kesihatan: Kencing Manis & Ketumbuhan di rahim

line

Saya telah mengidap kencing manis selama 5 tahun. Juga terdapat luka di kaki yang tidak boleh sembuh. Saya selalu pergi ke hospital atau klinik untuk mengambil ubat kencing manis untuk mengawal paras gula darah saya.

Saya berterima kasih kepada Amran kerana dia telah mengesyorkan Cellfood kepada saya. Saya mula ambil 3 titis Cellfood 2 kali sehari dan juga sembur Cellfood pada luka di kaki. Setelah menghabiskan 1 botol Cellfood, terdapat kesan baik pada luka di kaki. Saya mengadakan pemeriksaan paras gula darah di klinik dan didapati bahawa paras gula darah telah turun ke paras normal dan saya tidak perlu mengambil ubat kencing manis lagi.

Melihat kebaikan Cellfood kepada saya, saya akan terus minum Cellfood untuk kesihatan saya dan juga mengesyorkan Cellfood kepada orang ramai. Sekain terima kasih.

Nama: Selamah Bt Ibel
Umur: 63
Masalah Kesihatan: Kencing Manis

line

Saya mengalami ketumbuhan di pangkal rahim. Tiap-tiap bulan, saya perlu pergi ke hospital untuk menjalani pemeriksaan dan makan ubat yang diberikan oleh doktor. Ubat doktor tidak berkesan kerana saya akan mengalami kesakitan yang teruk pada rahim setiap malam.

Pada suatu hari, saya mula diperkenalkan Cellfood. Saya minum Cellfood 50 titis sehari. Selepas minum Cellfood, saya berasa kesakitan berkurangan. Setelah menghabiskan 2 botol Cellfood, saya mengadakan pemeriksaan di hospital dan mendapati bahawa ketumbuhan di rahim menjadi kecil. Sekarang saya tidak perlu menjalani pembedahan dan tidak perlu makan ubat lagi.

Terima kasih kepada Cellfood.

Nama: Muhpi Bt Md Lazim
Umur: 42
Masalah Kesihatan: Ketumbuhan di rahim

line

Kedua-dua orang anak saya telah mengidap penyakit yang jarang iaitu penyakit urat saraf. Badan mereka adalah lemah, urat semakin keras, tidak boleh angkat tangan dengan tinggi dan kaki berlipat. Doktor pakar juga tidak mempunyai penyelesaian terhadap penyakit ini. Kami menggunakan cara tradisional iaitu urut badan mereka. Kami telah banyak membelanja dalam perubatan tradisional tetapi tidak berkesan.

Setelah diperkenalkan dengan Cellfood. Pada hari pertama mereka mencuba Cellfood, saya berasa amat seronok kerana dapat perhatikan perubahan pada anak saya. Sebelum ini, kakinya tidak boleh bersila, sekarang boleh bersila. Meraka menjadi lebih cergas dan tangan mereka boleh diangkat dengan tinggi.

Nama: Tarmizi / Hafiz
Umur: 13/14
Masalah Kesihatan: Penyakit urat saraf

Kami berterima kasih kepada Cellfood yang banyak menolong anak saya.

line

10 tahun dahulu, saya pernah mengalami kemalangan jalan raya. Saya menjalani pembedahan selepas kemalangan itu. Sejak itu, saya tidak boleh mengangkat barang yang berat, badan saya lemah dan kurang aktif.

Saya diserang penyakit yang ganjil. Apabila diserang penyakit itu, saya seolah-olah kejang, tidak sedar diri, badan sakit, kaki dan tangan tidak boleh bergerak. Saya dihantar ke hospital dengan segera. Selepas pemeriksaan, dikatakan bahawa terdapat masalah pada jantung dan peredaran darah tidak baik. Doktor memberi ubat kepada saya.

3 hari kemudian, saya diserang oleh penyakit itu lagi dan dimasukan ke hospital. Saya diserang oleh penyakit itu beberapa kali dan dimasukan ke hospital dengan kerap. Ubat yang saya makan tidak berkesan.

Pada suatu hari, kawan saya memperkenalkan Cellfood kepada saya. Saya minum Cellfood 3 kali sehari dan selepas 1 bulan saya amat gembira dengan perubahan yang berlaku pada kesihatan saya. Penyakit itu tidak berulang lagi. Saya lebih cergas, tidak mengalami semput semasa berlari dan boleh mengangkat barang berat.

Saya berterima kasih kepada kawan saya yang memperkenalkan Cellfood kepada saya. Sesiapa yang ingin mempunyai badan yang sihat perlu juga mengambil Cellfood.

Nama: Ayob B Idris
Umur: 44
Masalah Kesihatan: Masalah jantung

line

cellfood testimoni Sapiah bt MohamadSaya mempunyai masalah kulit pada kaki iaitu kayap selama 30 tahun. Kulit pada kaki saya gatal, sakit dan berair. Saya tidak boleh makan ketam, udang dan sotong. Jika termakan makanan tersebut, keadaan akan bertambah teruk. Saya telah banyak berjumpa doktor dan mencuba ubat kampung tetapi tidak berkesan.

Saya mula menggunakan Cellfood. Saya minum Cellfood 8 titis 3 kali sehari dan sembur pada kaki. Setelah menggunakan Cellfood selama 3 bulan, kayap pada kaki saya kering dan sembuh. Saya amat gembira kerana penyakit kayap yang telah mangganggu saya selama 30 tahun telah sembuh dan saya boleh makan makanan laut.

Selain itu, saya juga sembur Cellfood pada mata dan kepala. Didapati penglihatan yang kurang jelas kini menjadi terang. Saya dapat mencucuk jaram dan menjahit baju. Sebelum ini, saya tidak dapat membuat kerja seperti ini kerana tidak dapat lihat dengan jelas. Saya sembur Cellfood pada kepala dan mendapati pening kepala yang kerap berlaku hilang dan uban saya juga hilang.

Sebelum ini, setiap pagi apabila bangun dari tidur, jantung saya berdebar-debar. Selepas minum dan sembur Cellfood pada bahagian dada, keadaan seperti ini tidak berulang lagi.

Saya amat berterima kasih kepada Cellfood kerana telah menyihatkan saya. Saya berharap sesiapa yang ingin mengembalikan kesihatan boleh cuba produk Cellfood ini.

Nama: Sapiah Bt Mohamad
Umur: 68
Masalah Kesihatan: Masalah kesihatan: Kayap, penglihatan tidak jelas dan beruban

line

Saya mengidap penyakit kencing manis sejak tahun 1999. Saya makan ubat kencing manis sehingga menggunakan suntikan insulin tetapi tidak berkesan.

Saya berterima kasih kepada En. Salam yang memperkenalkan Cellfood kepada saya. Sebelum menggunakan Cellfood, paras glucose darah saya adalah 13 mmol/L. Selepas minum Cellfood, paras glucose darah saya beransur turun ke 7 mmol/L dan 8 mmol/L dan sekarang paras glucose darah saya adalah di paras normal iaitu 4.6 mmol/L.

Cellfood bukan sahaja baik untuk penyakit kencing manis. Cucu saya yang mengidap resdung dan anak saya yang mempunyai lelah juga menunjukkan kesan yang baik selepas mengambil Cellfood.

Nama: Ismail B Awang
Umur: 74
Masalah Kesihatan: Kencing manis

line

Saya mengidap strok selama 2 tahun. Sebelah kiri badan saya tidak boleh bergerak. Saya pernah dimasukkan ke hospital selama 2 minggu. Doktor pakar hanya memberikan saya ubat. Saya juga mencuba cara tradisional iaitu urut tetapi tidak berkesan. Banyak wang telah dihabiskan untuk perubatan moden dan tradisional tetapi tidak memberi kesan yang menggalakkan.

Dalam tempoh saya mengena strok, saya berasa amat susah hati. Saya tidak boleh bangun, tidak boleh berjalan, perlu dipapar orang, tidak boleh kawal pembuangan kencing dan najis, perlu pakai pempers.

Saya amat bernasib baik kerana En Halim Abdulah memperkenalkan Cellfood kepada saya. Saya minum Cellfood selama 2 bulan sebanyak 2 botol dan saya mendapat kesan yang menakjubkan. Sekarang saya berasa ceria kerana boleh bangun sendiri, boleh berjalan, bahagian kiri badan saya boleh bergerak dan saya boleh menunggang motosikal. Saya berterima kasih kepada Cellfood. Saya akan terus mengambil Cellfood untuk kesihatan saya.

Nama: Rasidi B Muhammad
Umur: 43
Masalah Kesihatan: Strok

line

Pilihan adalah di tangan Anda, Berfikir serta  Bertindak adalah ditangan ANDA, Renungkan lah mana yang lebih utama dan penting dalam kehidupan seharian ANDA.

Untuk kesempurnaan dalam kehidupan, KESIHATAN ANDA perlulah dijaga sepanjang hayat…Ingat jasad adalah pinjaman dari itu perlihara lah dari kemusnahan dan kehancuran.

Ingat !!!! jangan mudah berputus asa jika musibah penyakit menimpa diri ANDA kerana setiap PENYAKIT yang diturunkan ianya bersama-sama dengan PENAWARNYA dari itu ANDA DIWAJIBKAN mencarinya dan menggunakannya.

testimoni cellfood 2

line

UNTUK MAKLUMAT LANJUT BERKENAAN CELLFOAD SILA HUBUNGI Sham Arof

HP: 013-3016699 ATAU E MAIL : bestoneoffour@gmail.com 

PENGEDAR CELLFOOD DIPERLUKAN SEGERA DI SELURUH MALAYSIA

line

TESTIMONI VIDEO AKAN DIKEMASKINI SEDIKIT HARI LAGI

PEMBELIAN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *